Fantasztikus volt az elmúlt 10 nap

Bernard Percy előadássorozat az Alkalmazott Oktatástan rendezésében

Fantasztikus volt az elmúlt 10 napunk! Mondjuk az is igaz, hogy több hónap munkája van benne, és a csodálatos munkatársaimon kívül sok segítő keze is bőven benne van.

Íme, egy kis összefoglaló a májusi rendezvény sorozatunkról.

Május 3-án érkezett meg Bernard Percy Hollywood-ból a budapesti reptérre. Kimentünk érte, és rögtön haza is vittük, mert 25 órán keresztül úton volt, úgyhogy nagyon fáradt volt.

4-én délben már Kasza Tamással ebédeltünk Vecsésen, mert ebéd után Tamás VIP ügyfeleinek tartott egy rövid előadást. Ez után, délután 3-7-ig pedig megtartotta az Az ideális párkapcsolat titkai című szemináriumát párban élőknek a Benczúr Hotelben. Mondovics Tamás volt a tolmács. Tele volt a terem, ahogy tervezetük, és nagyon klassz nézőpontokat és alapelveket kaptak a résztvevők, amelyeket ott rögtön használatba is tettek a gyakorlatok során. 🙂

5-én volt az Alkalmazott Oktatástan Magyarország IV. Országos Pedagógus konferenciája a Lurdy házban, melyen több csodás előadó mellett szintén szerepelt Bernard, ő volt a külföldi vendégelőadó, és ő tartotta az utolsó előadást. Az egész konferencia rendkívül jól sikerült, és a résztvevők imádták Bernardot is, mint mindig! Bernardot ezúttal Gulyás Ágnes fordította. Hatalmas örömünkre rengeteg új tanár ismerkedett meg velünk és eredményeinkkel aznap! Sok-sok tanulási könyvet és Tudáskulcs munkafüzetet adtunk el, és sokan feliratkoztak nyári tanfolyamainkra. Összesen közel 100-an voltunk a rendezvényen. 🙂

6-án (Anyák napján) egész napos Gyereknevelési szemináriumunk volt a Lurdy házban. Közel 60 szülő jött el, hogy tanuljon a világhírű és igen nagy tapasztalattal rendelkező előadótól, aki 3 sikeres gyermek (vagyis már felnőtt) édesapja, és több gyereknevelési témájú könyv szerzője is egyben.

7-én mi hagytuk egy picinykét pihenni, de az Életcél konzultáció program magyarországi képviselőivel még ezen a napon is voltak találkozói cégvezetőkkel.

8-án megtartotta a másik Párkapcsolati előadását, ezúttal párkeresőknek. Ekkor szintén megtelt a terem és fantasztikus hangulatban telt ez az előadás is! Nagyon hálásak voltak a résztvevők Bernardnak a hasznos adatokért.

9-én Szegeden, 10-én pedig Budapesten tartott Cégküldetés konzultációt Bernard Percy itteni munkatársaival.

11-én megint nekünk dolgozott, aznap volt a vadonatúj, de hamar kedvenccé vált szemináriumunk, a Hogyan kezeljem a szüleimet? című, melyre 10-16 éves gyerekeket vártunk a szüleikkel együtt. Valójában ez egy családi „csapatépítő” rendezvény volt, ahol gyermek és szülő együtt végezte a gyakorlatokat. Rengeteg megható pillanat volt ezen a délutánon, nagyon-nagyon sok siker és nyereség.  Tényleg  kommunikációba kerültek egymással azok a szülők is a gyerkőcükkel, akik már elhidegültek egymástól az utóbbi hónapokban, vagy akár években.

12-én délelőtt Cégküldetés szemináriumot, délután pedig Hogyan törje át a korlátokat az életben? szemináriumot tartott Bernard Percy.

13-án vasárnap pedig csak úgy együtt voltunk ezzel a csodálatos emberrel. Beszélgettünk vele, mókáztunk sokat, nagyokat nevettünk. Mindezt egy kis sütizés, gyümölcsözés, limonádézás közben.

Nagyon szépen köszönöm minden csodás munkatársamnak és az összes fantasztikus segítőnek, hogy együtt kreáltátok velünk ezt a rendezvénysorozatot, mely által nagyon-nagyon sok embernek tudtunk segíteni jobb szülővé, sikeresebb tanárrá, boldogabb gyermekké válni!!! 🙂 🙂

Fergeteges 10 nap volt!!!

Néhány fotó a május 5-ei Pedagógus konferenciáról:
(A képek Réti Dóra felvételei)

Szeretettel:
Gaján Éva, elnök
Alkalmazott Oktatástan

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .