Rólunk

A magyar Alkalmazott Oktatástan csapata

Az Alkalmazott Oktatástan (Applied Scholastics International, APS) egy nemzetközi nonprofit szervezet, melyet amerikai oktatók és szülők alapítottak 1972-ben az USA-ban azzal a céllal, hogy az L. Ron Hubbard által kifejlesztett nagyon sikeres tanulási módszertant terjesszék és oktassák szerte a világon.

Magyarországon a 90-es évek második felében jöttek létre az első APS csoportok, ahol tanulási nehézséggel küszködő gyerekeknek segítettek, illetve a nyelvtanításban alkalmazták ezeket az alapelveket.

2008-tól több iskolai készségfejlesztő programot indítottunk, melyek eredményeképpen bebizonyosodott, hogy a módszer alkalmazása nem csak a magánoktatásban, hanem a hazai közoktatásban is jelentős eredményeket tud elérni. Rendszeresen tartunk előadásokat, konferenciákat, szemináriumokat külföldi és magyar előadókkal, melyeken az elmúlt években több mint 2000 szülő és pedagógus vett részt. Világszinten egyedülálló kiadványunkkal, a Tudáskulcs munkafüzet sorozattal még könnyebben elérhetővé tettük a tanulók számára, hogy élvezhessék a módszer előnyeit.

Az Alkalmazott Oktatástan minden munkatársa azért dolgozik, hogy segítsen pedagógusnak, szülőnek és gyermeknek, hogy a tanulás valóban örömteli és hatékony tevékenység legyen.

Az Alkalmazott Oktatástanról: http://www.alkalmazottoktatastan.hu

A Tudáskulcs munkafüzetekről: http://tudaskulcs.hu