A szeminárium végére tudtam, hogy az életem megváltozott

Fogadd szeretettel Zsuzsa korábbi beszámolóját, amelyet Bernard szemináriuma után 2 hónappal írt nekünk:

Amikor találkoztam Bernarddal és elkezdte a „Hogyan neveljünk sikeres gyermeket?” c. szemináriumát, még nem tudtam, hogy ez egy új korszak kezdete az életemben. Bernardban egy rendkívül hiteles személyt ismertem meg, akinek igen nagy tudása van mind a gyerekekről, mind arról, hogyan kell jó szülőnek lenni, és én mindezért CSAK csodálni tudom őt.

A szeminárium végére tudtam, hogy az életem megváltozott. Van egy 3 éves fiam. A szeminárium előtt is jó volt a kapcsolatunk vele, de most ez a kapcsolat minőségileg ugrott szinteket. Több eszközt is elkezdtem használni a szemináriumon tanultak közül, és rögtön látható volt a különbség. Majdnem minden konfliktus megszűnt a fiam és köztem. És csupán ennyi történt: TUDOM, hogyan kell vele helyesen bánnom, hogyan kell őt megfelelően tisztelnem, hogyan kell ténylegesen látnom az ő nézőpontját és az adott szituációt, és hogyan valósítsam meg azt, hogy mindketten megkapjuk, amit akartunk, de mindenféle rossz érzés nélkül.

Már nem érzem, hogy fel kellene adnom bármit is őmiatta. Folyamatosan imádom őt, és amikor figyelem, mosolyra fakadok és büszke vagyok arra, hogy az anyukája lehetek. Az, hogy segítsek neki sikeres és boldog emberré válni, valódi célommá vált. Most a vele töltött idő mindig örömöt okoz, és minden perc egy lehetőség haladni a cél irányába.

Ez előtt a szeminárium előtt, amikor azon gondolkodtam, hogy akarok-e még egy gyermeket, nem voltam benne biztos, hogy képes lennék őket megfelelően kontrollálni és felnevelni. Nem voltam benne biztos, hogy jó lenne nekik egy olyan anyuka, mint én. Nem tudtam, hogy boldog lennék-e attól, hogy még több időt töltök el gyerekekkel. Mára ez teljesen megváltozott. Amikor elkezdtem használni a tanult eszközöket, láttam a változást fiamon is: segítőkészebb, barátságosabb, könnyebben kontrollálható és kedvesebb lett.

Bernard a szemináriumon L. Ron Hubbard gyermekekről és az emberről írt műveiből vett adatokat használ, és a saját példáival támasztja ezeket alá, melyek az adatokat élőbbé teszik. Jó néhányat ismertem ezen adatok közül, de nem igazán használtam őket intenzíven. Most megértettem annak fontosságát, hogy ezeket mindennap, minden percben használnom kell, hogy legyen egy boldog gyermekem, hogy boldog szülő legyek és hogy boldog család legyünk. Amikor találkoztam L. Ron Hubbard munkáival, tudtam, hogy ez megmentette az életemet. Amikor találkoztam Bernarddal, az volt az érzésem, hogy egy élő példát ismerhettem meg arra, amikről L. Ron Hubbard ír a könyveiben. Nem tudom eléggé megköszönni mindkettőjüknek ezt a szemináriumot és tudásanyagot, mely valódi szülőt varázsolt belőlem. KÖSZÖNÖM!!!!

(G. Zsuzsanna, anyuka)

Bernard újra Magyarországon, és május 6-án ismét gyermeknevelési előadást tart. Ne maradj le róla!

További információk és jelentkezés >>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .