5 méterrel a föld fölött járok csütörtök óta!

Ezt a szuper levelet egy korábbi Bernard Percy által tartott pedagógus előadás után kaptuk egy angoltanárnőtől. Fogadd szeretettel:

5 méterrel a föld fölött járok csütörtök óta! Bernard fantasztikus, csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni!

Újra és újra átnézem a jegyzeteimet, és elhatároztam, hogy sokkal jobb tanár leszek, mint eddig, sokkal többet fogok az angollal foglalkozni, mint eddig.

Én azokat az embereket szeretem és tisztelem, akik a munkájukban ezer százalékot teljesítenek, és lelkesednek érte, bármi is legyen az. Akik etikusak, szenvedélyesek, akik viselkedését megéri elkapni! Akkor a munka már nem is munka, hanem hobbi. Amivel mellesleg pénzt is kereshetünk, ami nem is olyan rossz! 🙂 Bernard ilyen. Példakép, akinek a viselkedésével remélem, megfertőződtem alaposan!

Ezzel a fajta lelkesedéssel akkor találkoztam először, amikor Veled megismerkedtem, majd általad a tanulási módszertannal, mindig hálás leszek Neked érte. Szeretném, hogy egy nagy járvány legyen a Földön, na nem az influenza, hanem az épelméjű oktatás! Nagyon inspiráló volt az előadás. Már az összes embernek a környezetemben beszámoltam róla, és megcsináltattam a borotválkozós tesztet. A gyerekek azt mondták, hogy így érzik magukat az órákon. Mindenki kért belőle másolatot, hogy ki szeretnék próbálni másokon is. Elhatároztam, hogy én is gyártok egy ilyet!

A temetős hasonlaton nevetek azóta is, egyszerűen fantasztikus. És nagyon igaz.

Olyan színvonalas volt az egész előadás, a fordítás, a szervezés, a szép környezet, a büfé, köszönet érte mindnyájatoknak, Bernardnak, Neked, Zsuzsinak, Juditnak, és a többieknek, akiket nem ismerek név szerint.

Még egyszer köszönöm, és sok sikert kívánok a munkátokhoz, maradjatok mindig ilyen lelkesek, és akkor a falak leomlanak. Először az elmékben, aztán a rendszerben!

Hekli Éva
angoltanár

Bernard újra Magyarországon! Nem érdemes kihagyni! Gyere el az immár 4. pedagógus konferenciánkra, és legyenek hasonló sikereid! Szeretettel várunk!

További információ és jelentkezés >>

Barátsággal,
Gaján Éva, elnök
Alkalmazott Oktatástan

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .